DECATHLON OLARAK, SKIMBOARD ÜRÜNLERİNİ HER KULLANICININ SEVİYESİNE GÖRE TASARLIYORUZ: BAŞLANGIÇ, ORTA VEYA İLERİ SEVİYE.
- Başlangıç seviyesi: İnce bir su tabakasının üzerinde skimboard kullanıyor ve sabit bir şekilde kayıyorsunuz. - Orta seviye: Skimboard'u hızlı bir şekilde kullanıyor, düz veya köpüklü su üzerinde 360, varial gibi figürler sergiliyorsunuz.
- İleri seviye: Skimboard ile hızlı bir şekilde dalgaların üzerine doğru ilerliyor, figürler sergileyerek ve/veya dalgalarda sörf yaparak kıyıya geri dönüyorsunuz.
KULLANIM KOŞULLARI
Bu skimboard, sörf yapmanın keyfini çıkarmak isteyen 40 kg üzeri gençler ve yetişkinler için tasarlandı.
İnce bir su tabakası üzerinde kullanılmalıdır. Çok rüzgarlı günlerde kullanmaktan kaçının.
Çakıllı veya taşlı plaj kıyılarında kullanmayın.
KULLANIM ÖNLEMLERİ
Dikkatli olun, skimboard antrenmanında düşmeler çok sık yaşanır. Antrenmana başlamadan önce el ve ayak bileklerinizi ısıtın. Kaymayı önlemek için üst kısmına vaks sürün. Tahtayı düz ve açık bir alanda kullanın (yüzenlere dikkat edin).
SKIMBOARD BOYU NASIL SEÇİLİR?
Skimboard'un boyu dengesini ve kontrol edilebilirliğini etkiler. Bu nedenle, kullanıcının ağırlığına ve boyuna uygun olmalıdır. Bu nedenle bu skimboard, 55-75 kg ağırlığında, 1,60 m-1,80 m arası boya sahip gençler ve yetişkinler için tasarlanmıştır.
BOYUTLAR/AĞIRLIKLAR
103 cm × 49,5 cm / 2,5 kg
KULLANIM KISITLAMALARI
Yüzme alanlarında kullanmayın. 1,90 m'den uzun boylular için uygun değildir.
KULLANIM ÖNERİLERİ 1. KISIM
1) İlerleme: Tahtanızı mümkün olduğunca düz bir şekilde, ince bir su tabakası üzerinde ilerletme alıştırması yapın.
2) Koşma: Elinizde tahtayla koşmaya başlayın, tahtanızı fırlatın ve ardından koşarak tahtanın üzerine çıkın. Son adımlarınızı mümkün olduğunca hızlı atmalısınız.
KULLANIM ÖNERİLERİ 2. KISIM
3) Üzerine çıkma: Tahtanızın üzerine mümkün olduğunca yavaş çıkın. Ayaklarınızı tahtanın merkez eksenine yerleştirmelisiniz. Bu önemli noktalar size mümkün olan en iyi kaymayı sağlayacaktır.
4) Kayma: Ağırlık merkezinizi azaltmak için dizlerinizin bükülü olduğundan emin olun, bu sayede mümkün olduğunca uzağa daha dengeli bir şekilde kayabilirsiniz. 5) İlk figürler: Kaymayı öğrendikten sonra, elinizi yere koyup dönmeye başlamanın tadını çıkarın!